Galatasaray’da Hamit Altıntop transferi için geri sayıma geçildi. Tecrübeli futbolcunun, “Evet, Galatasaray’da anlaştım” sözleriyle ayyuka çıkan bu transferin perde arkasını FANATİK aralıyor. İşte madde madde, Sarı-Kırmızılılar’ın Hamit Altıntop’u ikna ediş süreci:
‘Seni mağdur etmeyeceğiz’
1- “Para konusunda seni mağdur etmeyeceğiz. Real Madrid’de ne alıyorsan, burada da aynı rakamı alacaksın. Şampiyonlar Ligi’nde alacağımız sonuçlara göre ekstra primle birlikte ücretin İspanya’dakinden daha fazla olacaktır.”
2- “Tecrübenle takımdaki herkesin ağabeyi olacaksın. Ayrıca transfer bombalarımız sürecek. Devler Ligi’nde büyük işler yapmak için rüya takımı kurmayı hedefliyoruz. Sana da kaptanlığı vermek istiyoruz.”
3- “Real Madrid büyük takım, evet... Ancak Galatasaray markasının değerini de dünya biliyor. Unutma ki Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takımda forma giyeceksin. Arena’daki muhteşem atmosfere de bayılacaksın.”
4- “Milli takımdaki geleceğin için de önemli bir karar vermek zorundasın. Real Madrid’de sürekli forma giyemiyorsun. Galatasaray’a geldiğinde 2014 Dünya Kupası elemeleri için A Milli Takım’ın da vazgeçilmezi olacaksın.”
Ukrayna maçından sonra
Sarı-Kırmızılı yönetimin bu transferi pazartesi günü kamuoyuna duyurması bekleniyor. Hamit Altıntop’un Florya’ya gelişi ise 5 Haziran’daki Ukrayna maçının hemen ardından olacak.
fanatik
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...